RSS

DIY Doorgift : Felt Keychain

Actually felt fabric ni i dah lama beli...but due to time constraint, tak sempat nak buat...but alhamdulillah, i dah start buat felt keychain sikit2 untuk dijadikan doorgifts for my buddies..maknanya limitted edition gitu ok! .. so for this edition, i nak letak moto sikit : EVERY PIECE IS A MASTERPIECE .. haha...! yup, because each design is so exclusive dan takkan sama dengan yang lain... so i kasi review sikit some design yang dah siap buat....




Dah siap sume nanti bru nak letak keychain ring tu and pack dalam organza pouch...=) k, bye..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 si cantik berkata:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Bestnye pandai buat sendiri. I ade beli 20 keping felt tp x pnh guna sbb x pandai buat pon.. tak tau la dlu beli sbb ape..haha

~ NANA ~ said...

cantiknye!!! suka tgk yg bentuk gown tu

cik enul said...

wow..!!canteknyer..macam beli kat kedai craft jew...huhu..

Schaz said...

suke tau buat handcrafting ni..

kasut pink : u try la wat yang, sure tak nak berenti nyer..

nana : i pown ske yg gown tu..bridal collecton gitew..haha..i ade buat another collection yang mix dgn tulle, dh siap nnt i publish..;)


cik enul : thanks for dropping by dear!

Post a Comment