RSS

My Outdoor Photoshoot Props

Salam....untuk b2b 11.11.11, mari kita start countdown, 10 days more...insyaAllah..

Wanna share some of my outdoor photoshoot props ideas...

1. Inspired by this pic

 taken from here

and here are mine...=)
 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 si cantik berkata:

Alia.A said...

nice! rajin u diy. nk tgk outcome nnt :)

nurul izayani said...

paling suka y last tu..mayb nk pinjam la idea u ni,hehe..boleh x?

LittleSunshine said...

Yyessss suka yg last juga.kreatif

aida-myasara said...

mcm ne nk buat diy halal tu? frame yang halal nkbuat mcm ner?

WanitaMustanir said...

Assalamualaikum, sis Schaz,

boleh ke kalau saya nak print this soft copy? do you mind if i want your designs to do my outdoor p/shoot props?
Bukannya apa, saya tak sempat nak cari kat kedai and DIY semuanya..

since dah ada design, saya just print them and stick dgn kayu lidi ke.. Boleh ke saya dapatkan ur props design nih??
Majlis saya 10hb Dis Sabtu nih di Pontian. Harap sangat sis Schaz boleh membantu..

Jutaan terima kasih saya dahulukan.

Sekian..
--

schaz said...

since ramai yg tny about the bracket frame n soft copy of this design, kindly email me,trailingveil@gmail.com nnt i bg softcopy ye..i'm willing to share, no worries..=) ~sharing is sexy ~ ;p

aida-myasara said...

yey saya dh email thanks :D

schaz said...

ok, i dah email u..check it out! ;p

Post a Comment