RSS

Border lace murah!!

Assalamualaikum sume..u'olls watpe tu..? I asik wat post about pregnancy je recently kan.. hihi..sian b2b, mesti boring bace post pasal pregnancy je.. tapi once a b2b, always a b2b..tak gitu? ewahh.. K, memandangkan kat Batu Pahat ni amatlah payah nak mencari border lace, maka I selalu sangat google mana online shop yang jual border lace.. alhamdulillah jumpa! and murah jugak! ye la, walaupun mungkin tak selembut and berkualiti macam border lace kat Jakel and Gulatis, I believe kalau u'olls creative, tambah manik, diamonte, pearls dan segala mak nenek yang bling2 tu, sure nampak grand and meletops kau.. So i would like to share u'olls, especially b2b yang duduk kat ceruk2 macam I ni, yang sukar mendapatkan border lace, I gathered kat sini online shop yang jual border lace:

1. http://www.facebook.com/AilinNilzaBorderLace

2. http://www.facebook.com/BorderLaceForLess?ref=stream

3. http://www.facebook.com/LovelyLaceFabrics?ref=stream

4. http://www.facebook.com/hseOfLace?ref=stream

5. http://www.facebook.com/MadAboutLace?ref=stream

6. http://www.facebook.com/pearlnity?ref=stream

7. http://www.facebook.com/narizz.cotton?fref=ts

8. http://www.facebook.com/SiChantekBorderLace?fref=ts


Ni lace I beli kat online shop #8 tu..sangat puas hati sebab murah and santekk! 




Some of the shop having good comments from customers..and laku macam goreng pisang panas..especially lace color black and cream.. so, g grab cepat2 g grab kalau diorang update tau!! k, bye..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 si cantik berkata:

Sakinah Lo said...

Tanx for the info.... :)

zila said...

tq :) sgt membantu link2 jual lace awak.

Nur Azieda said...

tq. Info yang sangat berguna :)

NFAM said...

tenkiu. lame sgt cari. bru ni jmpe link. really helping :)

Ainul said...

good info..saya mmg dok tgh cari lace ni.tq sgt2 :)

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

tq..sedang mencari2 lace ni :)

Post a Comment