RSS

DIY tudung nikah siap!!

Hi,

Pencarian tudung nikah mampu turn on mode bridezilla for me. Sbb tudung akan membalut wajah pengantin, n kl tudung tak sesuai means muka pun akan jd pelik! So setelah berbulan2 mencari tudung yg sesuai, plus buat price survey dkt mcm2 online butik, it end up with DIY! which i think lg jimat berganda2 plus i mmg suke DIY!

Im so much inspired by tudung Aida GM(all B2B pun sume suke tudung die..huhuh)..
all pics ihsan pakcik g0-0gle.




I combine design yg atas dgn bwh, buat 2 layers and bahagian dpn and blakang bentuk scallop.Yang paling penting, TAKDE AWNING, TAPI TAK MELEKAT KAT MUKA! Owh sgt berpuas hati! Pasni sape berminat leh tempah..hahaha..im serius dah jadi suke buat tudung..^_^V

So teaser sket..





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 si cantik berkata:

. haNana . said...

Pandai u DIY . Banyak leh jimat if u DIY all ur wedding stuffs . I ex-Bride jugak actually but suka tgk preparation B2B ni. All the best ya! . Btw, singgah2 la my blog hana-nana.blogspot.com

nurul izayani said...

wah..pndainye!!

cik nurulain said...

tutorial!!! hehe.

tgk org buat excited lah tp me tgn kejung.

Post a Comment