RSS

GUESTBOOK SUPER CUTE

Guestbook skrg dah bukan asing lg dalam malay wedding..especially blogger's wedding...TAPI, majlisku berlalu tanpa sebarang guestbook... uwaa...antara hasrat yg tak tercapai..coz my mom said, i buat dkt kampung, so macam tersangat western kl ade guestbook corner, dia takut nnt org kata anaknya western sgt...walaupun hati menjeruk, ku turutkan saje..so no guestbook on my big day...(T_T) 

Anyway, i love to see guestbook corner, and here are some ideas for b2b yang merancang untuk ada guestbook corner.

1. haa..kau gigih tak nak kutip batu sungai? huhu..kedai jual hiasan landscape ade kot batu2 ni kan..cantik gak coz after majlis leh letak dalam vase and jd decoration kan..


2. Ini plak untuk guest menjadi gigih menulis atas botol..tp cam happening je idea ni kan.. im thinking of colorful bottles, letak jd guestbook..sbb pas majlis leh disusun atas rack jd deco jugak..
 
3. Ni sgt cute kan..presentation wise, yes it cute..tapi, mana nak envelope comel2 tu? kena w
at sendiri ke? tepuk dada tanya tangan yang nak menggentel..huhu

4. Ni cute, and practical jugak..just cut the papers into leave shape, buat contoh sket, so that ur guest faham ape yang u nak..guest pun enjoy leh deco guestbook korang..


 k, selamat berguestbook..=)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 si cantik berkata:

Dell said...

OMG . cantek yang Daun tu... suke suke !

syaz@rozelt said...

cantek semuanya..thanks for the idea!

Cik Nasha said...

waaahh..
mcm2 idea..
yg envelope & botol tu comel plak rasanya..

Post a Comment