RSS

DIY Cop Mohor Maharani

Salam sayyidul ayyam..

Nak share idea deco u oll punya wedding card bagi nampak royal2 gitu..nama pun raja sehari kan..harus la kad pun nampak mcm royal..tul tak? So utk me'royal'kan kad u oll tu, blh la letakkan cop mohor maharani cina ni..aka 'wax seal'..ni rupa wax seal ni..



Ni pic dari Xora..dia apply idea wax seal utk invitation card majlis nikah dia..cute kan?

Dulu i pun teringin nak buat wax seal ni, tp bila google2, mahal jugak utk custom made seal stamp tu..tapi, kpd b2b, anda sgt bertuah sbb groupon ada wat promo skrg, wax seal stamp tu HANYA RM 29.00!!! g cepat2 grab yo!

Ni rupa stamp kan groupon tu..korang leh pilih nak letak initial letter ape..


Nampak royal tak? kan kan kan? bile lg nak feeling2 kate middleton nok...;p ok, bye!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 si cantik berkata:

choclairissa @ intan marliana said...

nampak sangat royal..cm emperor cina cop mohor..takpun cm sijil2 kite attend course...niceee tp mahal..hukhuk :)

Post a Comment