RSS

Review : Bumble Bee Nursing pillow and storage bottle MURAH

Salam semua.. hari ni hari Jumaat, mestour i ramai suke Jumaat kan, especially bg yang bekerja sbb esok cuti, and Jumaat time rehat panjang sket.. dlu I time lunch hour Jumaat, sempat je melangkah ke jalan TAR la..paling jauh is pegi Jakel Shah Alam tuh..from Cheras..haha..

K, hari ni I excited nak tulis post ni sebab nak share dengan mommies tentang NURSING PILLOW(NP) yang I dah dapat semalam.. rasanya nursing pillow ni optional item la, takde lah terlalu penting, its just kalau ada, dapat bagi keselesaan untuk mommies yang berhajat nak exclusively breastfeed your babies.. daripada early pregnancy dulu I dah survey2 kat mane jual nursing pillow yang murah.. ofkos harganya standard je, unless ada sale..  tapi tu la, duk survey2 aje, tak beli2 pon! I dah target blogshop macam Littlewhiz and Onebabyworld sebab that day tengok agak murah jugak.. time YES dulu I tengok Bumble Bee NP RM 62+ , rasa dah murah dah tu, tapi I cakap time tu takpe la, awal lagi pun nak beli..early January I tengok harga dia dah jadi RM 99.99 okay!! terkejut gila and rasa menyesal sangat tak beli time YES hari tu..

So pun start google2 kat mane ade jual NS Bumble Bee lagi...akhirnya! rezeki I kot, dapat jumpa blogshop jual NS Bumble Bee murah... its RM 59.90 ONLY!! so, untuk tidak mengulangi kesilapan lalu, yakni terhegeh2 nak beli, I terus confirm order..cuma kat situ, tak boleh nak pilih design sarung dia..takpelah, orang dah bagi murah tu ko jangan banyak songeh pulak kan..agak2 boring dengan sarung tu, nnt boleh je beli sarung lain kan..pastu I godek2 lagi barang ape yang murah2 kat situ, jumpa Bumble Bee storage bottle, 2 boxes (20 pieces) = RM 48 ONLY!! wah wah wah...penjimatan berganda2 ni..paling murah I penah jumpa RM 28 per box.. ni giler murah ni.. maka WAJIB grab nih..so total termasuk postage RM 6 = RM 113.90.. memula I takut jugak nak order, macam murah sangat la plak..tapi redha je la, hopefully tu bukan company menipu..alhamdulillah lega sebab dah sampai kat tangan I smalam..banyak lagi barang baby yang murah2 kat situ, Autumn ziplock storage bag tu pun baru RM 9 per box.. so, korang g terjah sendiri la ye kat sini..mumnbaby.com.







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 si cantik berkata:

puan.mila said...

Sgt murah! Mila pun ngah survey storage bottle ni..

Schaz said...

murah kan.. cepat grab mila before offer habis..=))

azizah :) said...

murahnya... menarik pulak tu

Zahira said...

Teringinnya nak beli BB nursing pillow tuuuu hehe

puan.mila said...

Dear, cmne nk sign up eh online shop tu?

Schaz said...

zahira: kl teringin, grab terus dear, takut pasni naik harga..jauh beza tau 59.90 dgn actual price 99.99..huhu

mila: u pegi dekat login, pastu ade registratration form kat situ, nnt dia submit confirmation email kat u..

Wawa Tasliman said...

tq for sharing, memang tengah cari benda ni.. tuhari pergi KLCC expo boleh plak terlupa..

Schaz said...

owh, u pegi motherhood expo tu ea? cepat2 grab, takut nanti stock or offer habis.. sebab harga jauh beza tu..

puan.mila said...

Yehh dh brjaya hrab storage bottle tu..baloi!!

Ana said...

ada lg ke botol BB ni? nk ode cm ner

Post a Comment