RSS

Wedding review : The reception 12.11.11

Salam all...lama sgt dah tak update blog..masih menyesuaikan diri dgn kehidupan baru...about my reception, byk sangat yg tak kena, i mean tak ikut what im expecting to get, to happen n so on..but anyway im still grateful sbb semuanya dah selesai..n still enjoying my big day walaupun ade duka sikit...from peach n pink dress, disebabkan saat2 akhir bridal yg buat baju mcm baju event utk fashion show kanak2, last minute i tukar baju lain...warna purple..fortunately my wedding theme pink, purple, peach..so agak selamat di situ...






sila focus kpd tudung i.....OMG!!! hari2 biasa pun i tak pakai tudung camtu ok! haha.. ntah camne tahap keredhaan yang sangat tinggi masa hari reception, i sarung je tudung tu..coz 2 days before the recception, i'm very depressed with everything..but alhamdulillah..nasihat mantan2 b2b : jgn lupa SENYUM je no matter what happen is really such a cure..dalam gambar nampak alrite je kan? kan? (menyedapkan hati sendiri,,,,;p)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 si cantik berkata:

K.I.N.A said...

schaz, sama la kite..tak reti pakai tudung tu..tp sesuai la ng schaz,comel sgt..

aida-myasara said...

cantik sesuai ngan muka ...

schaz said...

thanks dearie...! i penah beli tudung awning, last2 muka mcm hetty koesendang wannabe! ;p

Post a Comment