RSS

LONG CARDIGAN AND MAXI DRESS FEVER =)

Assalamualaikum kepada anda, yg sedang sudi membaca entry blog picisan i ni...(^_^)

Skrg mood bershopping online sangat membuak2 disebabkan bulan lepas langsung tidak bershopping sbb kena bayar yuran master..huhu..jadi bulan ni, mmg dah aim beberapa item dkt blogshop2 yg jual baju2 yg sweet amat tu sume.. and i skrg tgh gilakan LONG CARDIGAN dan dipakai bersama MAXI DRESS..hihi..tak mahu beli bju kurung lg sbb lepas resign n jd fulltime student nnt, maka penampilan mahu lebih santai, cewah..;p I Takde la stylo sgt mcm Hana Tajima, Shea Rasol, mahupun Maria Elena..biase2 je, yg penting i selesa n confident with what im wearing n tutup aurat..

Dulu susah nak cari knee-length cardigan kan..jadi bila blogshop update je ade jual knee-length cardigan, i terus grab..maka tak putus2 parcel sampai kpd office En. Hubby..hihi..sampai En. Hubby naik segan dgn officematenya sbb asik dpt parcel barang dagangan si isteri..haha..

Here are some of my picks....

 from here

*


*



*




*
 from here

*

*


*




*

from here

that's all...selamat bergaya! ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 si cantik berkata:

e k i n ♥ y u s r i said...

suke jugak
tngu lepas bersalin
huhuhuhu

Post a Comment