RSS

Si Awek camera pink

Assalamualaikum...mood bekerja dah lama ilang lantaran esok cuti..huhu..maka menular ke rumah Abg GOOGLE..dan terasa nak buat entry tentang seorang awek..bernama NIKON 1 JI SPECIAL EDITION...

I mmg teringin nak ada DSLR..tp melihat abg2 cameraman memegang camera DSLR yang gedabak dan berat tu, i rasa cam penatnye..lama2 pegang2 hilang mood nak amek gambar..tp, sejak munculnye Nikon J1 special edition ni, memberi sinar harapan untuk awek2 yang suka pink untuk memegang DSLR, tapi dalam gaya yang lebih ayu gitu...

Special edition ni bukan stakat camera and lense je pink tau, FLASH PUN PINK OKAY!!! argghhhh.....




Dah tengok sume cecantik ni mesti la nak tau harga kan...lebih kurang RM 2658..

Ok, akan buat tabung khas berlabel Nikon J1.. hari2 masuk 50sen baki duit belanja...(T_T) .. En. Hubby, jika awak baca entry ini, sudi2 la derma senyap2 ke tabung yayang yang ada label Nikon J1 tu nanti tau...hihi(^-^)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 si cantik berkata:

cik enul said...

gulp...telan air liuq tengok J1 niyh...

Schaz said...

kan..terbeliak mata tgk...

Anonymous said...

tumpang lalu...insyaAllah...(sambil batuk)..

Schaz said...

Mak Anon ni..batuk2 ye...;p

amElyn said...

camera yang tantekk!! tapi harga? pengsan!
heh btw nice knowing u. thanks sebab sudi jadi my follower! =)

Post a Comment