RSS

Cute shoes below MYR 50!!

Assalamualaikum readers..hopefully korang sume sihat, semakin cantik and berseri gitu..insyaAllah..

hari ni i nak share pasal kasot2 yg sweet amat, comel banget sih...bertatahkan ribbon2 yang cute miut...dan UNDER MYR 50 okay!! i suke kasot murah sbb leh beli banyak2...kalau rosak campak je dlm tong sampah..hiiihiihi...(^_^)V..i kalau kasut ade reben2 ni memang lemah sket..tambah plak kasut tu ade color pink..huhu..sorry la kalau korang tak suke pink...=)

Jom, jamu mata!







WUIHHHH!! JULING MATA MAK!! haha...

and GOOD NEWS untuk B2B!!! kat situ jugak ada jual embroidered towel "BRIDE & GROOM" wuihhhhh!!! MYR 24.90 ONLY!! untuk buat hantaran or jadikan prop untuk sangkut kat washroom bilik penganten korang pon awesome wehhh!!






Dah juling2 mata ni mesti la nak tau beli katne kan?? kat ZALORA ... klik link tu skrg!! =)

K, SELAMAT BERJULING! kah kah



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 si cantik berkata:

Anonymous said...

kasut laki-laki xde ke?

~ NANA ~ said...

wahhh lawa & murah! harus terjah ni :) selama ni beli dress je kat zalora...hehe

Fana | Aqim said...

wah..satu tawaran hebat!:)terjah......

Post a Comment